Cursuri agenti imobiliari CPI

 

Comunitatea Profesionistilor in Imobiliare - CPI - ofera agentilor imobiliari si celor interesati de o cariera in acest domeniu cursuri de initiere, specializare si de calificare.

Respectand programa CNFPA, cursurile pentru agenti Imobiliari cuprind toate notiunile ce stau la baza standardului de practica al asociatiei si este in concordanta cu Standardul European SR EN 15733, aprobat la Bruxelles in noiembrie 2009.

CPI a organizat pana in prezent peste 50 serii de Cursuri de Specializare Agent Imobiliar, de pe bancile Scolii absolvind pana in prezent peste 500 de agenti imobiliari.

Conform Standardului Roman SR EN 15733 “Servicii ale agentilor imobiliari, cerinte referitoare la prestarea serviciilor agentilor imobiliari” aprobat de ASRO – Asociatia de Standardizare din Romania in iunie 2010, pe piata imobiliara din Europa vor activa numai agenti imobiliari profesionisti, odata cu mult asteptata lege care va reglementa domeniul.

Chiar daca nu exista o lege care sa reglementeze domeniul imobiliar daca doriti sa deschideti o agentie imobiliara sau daca activati deja in acest domeniu este recomandat sa efectuati atat dumneavoastra cat si personalul agentiei dvs. un curs de specializare in acest domeniu pentru a dobandi cunostintele necesare pentru a oferi servicii de calitate clientilor.

 CERTIFICARI


Toate cursurile de formare organizate sunt autorizate de Consilul National de Formare Profesionala a Adultilor – CNFPA
:

  • curs in profesia de AGENT IMOBILIAR – de SPECIALIZARE(nivelul I) cod 3334.0.1
  • curs in profesia de  AGENT IMOBILIAR – de CALIFICARE (nivelul III) cod 3413.3.1

 

CONTACT – Departament Cursuri:
Persoana contact: Alina Barbulescu
Telefon: 0752.101.102