Acreditare traineri - Comunitatea Profesionistilor in Imobiliare

 

Iti doresti sa contribui la dezvoltarea personala si profesionala a colegilor de breasla? 

Vrei sa faci parte din echipa de traineri ai Asociatiei noastre?

Atunci te rugam sa vezi care sunt documentele si criteriile care stau la baza intocmirii dosarului  de analiza pentru a putea deveni colegi:

 

1.1. Copie diploma absolvent al cursului de Formator-cod COR 242401 (Specialist in formarea si dezvoltarea personalului) sau al cursului de Formator de Formatori-cod COR 242402 ori al cursului Specialist in activitatea de Coaching-cod 242412.

1.2. Copie diploma absolvent al cursului de specializare Agent Imobiliar - cod 3334.0.1 si al Cursului de Calificare Agent Imobiliar - cod 3413.3.1, cursuri autorizate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari-ANC. Candidatul va fi absolvit, cumulativ, ambele cursuri in cadrul unei organizatii afiliate Comunitatii Profesionistilor in Imobiliare si implicit la CEPI-Asociatia Europeana a Profesiilor Imobiliare; 

1.3. Experienta profesionala de minim 24 luni ca agent Imobiliar, dovedita printr-un contract de munca, la o persoana juridica detinatoare al codului CAEN 6831-Agentii imobiliare, sau printr-un contract de colaborare ca persoana fizica autorizata/ persoana juridica, cu o persoana juridica al carei cod CAEN sa fie 6831;

1.4. Calitate de membru al Asociatiei CPI de minim 12 luni.

1.5. Integritate dovedita prin probitate morala si autoritate profesionala in randul comunitatii imobiliare.

   Candidatii ale caror dosare vor fi acceptate vor fi programati pentru un interviu cu membrii Consiliului Director al Asociatiei unde vor sustine un training de 30 minute, pe baza unui suport de curs, al carui subiect va li ales de catre candidat din programa cursului de calificare a Agentului Imobiliar.

 

   Candidaturile vor fi trimise pe adresa de mail office@acpi.ro. si vor fi insotite de un Curriculum Vitae si de o Scrisoare de intentie.