Curs Arta Negocierii in Imobiliare

Curs Arta Negocierii în Imobiliare

Arta Negocierii în Imobiliare 

Ai observat că aproape totul în viață necesită compromis și necesită să ştii să te târguieşti, să te “ţigăneşti” sau să negociezi în termeni tehnici cum se spune, pentru a obține ceea ce îţi doreşti?

De mici copii ştim să ne târguim. Ştim să cerem şi să oferim ceva la schimb. Este ca şi cum am fi venit din altă viaţă cu aceasta lecţie învăţată bine întrucât nativ facem ce facem şi obţinem ce vrem.

O negociere de succes necesită în primul rând conștientizare de sine şi abia apoi pregătire și multă practică.

Înțelegând cum să negociezi eficient, pentru a face diferența într-o tranzacţie reuşită, trebuie mai întâi să fii capabil să influențezi oamenii într-o manieră pozitivă ca să-ţi poţi atinge obiectivele.

Negocierea este o abilitate foarte importantă pentru profesioniștii din imobiliare în procesul de vânzare-cumpărare indiferent dacă se aplică vânzătorilor, cumpărătorilor sau agenţilor-colegi.

Negocierea nu ține de vânzător sau cumpărător ci ţine de abilitătile agentului imobiliar - iar această abilitate poate fi antrenată și dusă la nivel de măiestrie!

În acest training, veți învăța să:

-          Descoperiţi care este rolul agentului în negociere

-          Negociati atât cu vânzătorul cât şi cu cumpărătorul

-          Creșteți puterea de negociere pentru a crea mai multă valoare

-          Recunoașteți și rezolvați diferitele probleme care apar frecvent în timpul negocierii

-          Dezvoltați strategii de comunicare pentru pregătirea eficientă a negocierii

-          Construiți relații fără a pierde din rezultatele financiare

-          Explorați rolul pe care normele culturale, de gen și etice îl joacă în negociere


În cadrul acestui training, Florin Popovici, trainer acreditat CPI și CEPI, îți va oferi tehnici şi tactici prin care să reușești să finalizezi o negociere de tip win-win-win în care şi proprietarul şi cumparatorul dar şi agentul să fie câştigători.

Ceea ce diferentiază acest training de altele este că te vei angaja în roll-playing-uri învățând abilitățile necesare şi punându-le în practică în diferite contexte pe care le întâlneşti în viaţa de zi cu zi primind feedback în timp real.

La finalul acestui curs vei înțelege arta de a pregăti o negociere, de a anticipa obiecțiile vânzătorilor și cumpărătorilor și de a negocia profesionist termenii tranzacţiei pentru a avea într-un final cât mai mulţi clienți fericiți.

 

Data curs: 6 Aprilie 2024 | 9:00-17:00

LIVE la Bucureşti şi On Line la nivel naţional

Investiția ta la acest curs: 690 lei 


(Membrii CPI beneficiază de un discount de 20% ) 

Bonus: Câştigătorul concursurilor de Roll-Playing din cadrul acestui curs va primi un bonus de 20% la Cursul de Calificare Agent Imobiliar 2024.

 Notă

 Înscrierea la curs se face prin completarea formularului şi confirmarea plății

https://www.acpi.ro/contact.html

https://ceca.ro/powerlaunch/inscriere.php

 

Cei ce participă ON-LINE vor utiliza platforma Zoom. Datele de logare le vei primi prin email, în ziua dinaintea evenimentului.
Înscrierea la curs este nominală și nu poate fi cedată către o altă persoană.