De ce sa devii membru CPI - Comunitatea Profesionistilor in Imobiliare

1. Membrii CPI vor folosi modele standard de contracte prestari servicii imobiliare pentru vanzatori, cumparatori si chiriasi, modele de precontracte(promisiuni) de vanzare-cumparare, contracte de administrare imobile, etc.

2. Membri CPI beneficiaza de reduceri substantiale la conferintele, seminariile, workshop-urile si totodata la cursurile de PERFECTIONARE/SPECIALIZARE/CALIFICARE in profesia de Agent Imobiliar (Broker Imobiliar), organizate de catre CPI in parteneriat cu societati si institutii acreditate de catre Uniune. Mentionam ca efectuarea acestor cursuri este obligatorie conform Standardului European Imobiliar SR EN 15733, adoptat la Bruxelles in noiembrie 2009 si avizat in anul 2010 de catre ASRO – Asociatia Romana de Standardizare din Romania.

3. Membri CPI vor avea posibilitatea de a-si promova toate ofertele in cadrul unui portal la nivel national, MLS - Multiple Listing System-, portal care va fi dezvoltat la nivel national si va fi legat la portalul ofertelor imobiliare din Europa. Acest portal de oferte va insoti site-ul de prezentare al CPI.

4. CPI este membru al Asociatiei Europene a Profesiilor Imobiliare - CEPI – si are ca obiectiv sa implementeze in Romania Standardele Europene din domeniul imobiliar.