Cum devin membru CPI

membru-CPI

Calitatea de membru atestat al Comunitatii Profesionistilor in Imobiliare poate fi dobandita de catre orice Agent Imobiliar indiferent de calitatea pe care o are intr-o agentie imobiliara licentiata: Administrator / Angajat / Manager / Colaborator / Asociat Vanzari / Partener sau Broker.

Obs: Agentul Imobiliar care doreste sa devina membru CPI va trebui sa prezinte in momentul solicitarii inscrierii o adeverinta din care sa reiasa calitatea acestuia in cadrul agentiei imobiliare membre.

In situatia in care cererea de inscriere in CPI va fi aprobata de Consiliul Director solicitantul va dobandi calitatea de Membru CPI si va trebui:

  • sa respecte principiile si valorile reale ale comunitatii imobiliare si ale comertului in general, Statutul, Codul Etic si Regulamentul de Disciplina al CPI precum si alte norme si decizii emise de catre conducerea Asociatiei;
  • sa indeplineasca conditiile prevazute in Statutul CPI cu privire la absolvirea unui curs de Perfectionare si/sau Calificare in profesia de Agent Imobiliar , respectand prevederile Ordonantei nr. 3/2000 privind Organizarea activitatii agentilor imobiliari  conform Art.1, Art.3.b), Art. 5. (1) , cat si  prevederile Standardului Imobiliar SR EN 15733 „Servicii ale agentilor imobiliari. Cerinte referitoare la prestarea serviciilor agentilor imobiliari aprobat de ASRO – Asociatia de Standardizare din Romania in iunie 2010.
  • sa actioneze pentru indeplinirea obiectivelor Asociatiei cu respectarea stricta a legilor;
  • sa pastreze confidentialitatea asupra informatiilor de uz intern ale Asociatiei
  • sa achite cotizatia de membru in termenele stabilite si sa nu aduca atingere intereselor si imaginii Asociatiei.

Pentru a deveni membru CPI descarcati si completati Cererea de inscriere in Asociatie de mai jos si trimiteti-o pe adresa de e-mail: office@acpi.roimpreuna cu copii dupa urmatoarele acte:

1. certificat inregistrare fiscala
2. statut/act constitutiv (prima pagina, din care sa reiasa cine este administratorul firmei si obiectele principale de activitate).
3. dovada sediului
4. buletin/CI asociati
5. cazier judiciar
6. cerere inscriere CPI
7. formular de eliberare a licentei imobiliare/atestat imobiliar

Cererea de inscriere in CPI: Descarca AICI