Productivitate si Control

Te Salut,

Iti spuneam ca este o intreaga nebunie in perioada asta. Lucrurile se precipita pentru ca ai de facut mai multe lucruri deodata in timp scurt si toate-s importante iar emotiile te coplesesc. Se intampla sa nu prevezi exact cum vor decurge lucrurile. Simti ca pierzi controlul. Si este si normal sa fie asa... Ce-ar fi daca am sti totul dinainte?

N-am mai trai momentul!

Daca ma gandesc bine asta s-a intamplat si anul trecut pentru ca dupa perioada de relaxare si concedii am revenit la planul stabilit dinainte de vacanta. Lucrurile s-au precipitat pentru ca pe langa lansarea Cursului de Calificare, concomitent, mai sunt de continuat si cursurile lunare de specializare “Agent Power Launch”si webinariile si workshop-urile saptamanale ca care v-am obisnuit deja.

Si uite asa emotiile m-au coplesit din nou.

În realitate cam aşa se desfăşoară lucrurile când lansez cursul de calificare – Real Estate MasterClass. Apar mereu lucruri neprevăzute...

Aici te poti inscrie:

http://www.acpi.ro/cursuri-de-calificare-agenti-imobiliari.html

Daca nu ti-ai rezervat locul la acest curs inca, exista probabil unul din aceste 2 motive:

1.    Nu vrei

2.    Esti indecis

22 de idei care te ajuta sa devii mai productiv | InCont | StirileProTv.ro 

Daca nu vrei inseamna ca ti-ai pus in minte ca nu are nici un rost sa-l faci acum sau te-ai intrebat la ce-ti trebuie cand sunt atatia agenti care nu au nici macar un training de imobiliare la activ… si asta e.

Asta se intampla cu noi oamenii, avem liberul arbitru de partea noastra si putem alege.

A nu vrea ceva nu e la fel cu a nu sti sau a nu putea. Cand nu stii, faci ce faci si afli… Cand spui “nu pot” tine de vointa ta si intrebarea cheie este: “ Ce ma retine sa nu fac cutare lucru?”

Daca nu vrei inseamna ca deja ai luat o decizie…

 

Dar daca inca esti indecis uite ce vreau sa-ti spun:

Productivitatea agentului imobiliar și controlul asupra propriului program nu se vor întâmpla asa ca din senin. Iar ca sa se “intample” e nevoie ca tu sa observi oportunitatea atunci cand se iveste. Spuneam ca in vremuri de schimbare este bine sa fii pregatit, sa dobandesti cunostintele necesare convingerii proprietarilor sa lucreze cu tine si sa le arati ca nivelul tau de expertiza este ridicat.

Agenții care au invatat și au si implementat strategii bazate pe cunostinte acumulate la traininguri au facut ca lucrurile să se întâmple si nu s-au mai împiedicat de barierele ivite în calea lor.

Poti ajuta mai mulți oameni facand mai multe pentru ei dar lucrand mai putin. Asta inseamna productivitate si control, când iti faci treaba cu actiunile si strategiile necesare insusite.

Si atunci probabilitatea ca tu sa fii pregatit este 100%.

La Cursul de Calificare, Real Estate MasterClass, iti vei insusi abilitati pentru a deveni productiv, pentru a face cu 1-2 vanzari mai multe pe luna si a-ti asigura predictibilitate in afacerea ta.

Pentru a face din imobiliare o AFACERE si nu doar sa vinzi case…

La fel cum am dezvoltat si eu, propria mea afacere, cu abilitati si comportamente pe care le-am deprins de-a lungul anilor, trecand prin incercari si facand multe greseli din care am invatat; iar apoi, antrenand zeci si sute de agenti din Romania, i-am ajutat sa-si gaseasca calea si sa reuseasca.

Daca nu te-ai inscris inca, o poti face aici:

http://www.acpi.ro/cursuri-de-calificare-agenti-imobiliari.html

 

Iti reamintesc Programul acestui curs:

 

·      Modul 1: 01- 02 Octombrie 2022: Piaţa Imobiliară. Standarde de Practica. Comportamentul Consumatorului in Afacerile Imobiliare; Arta Comunicarii şi a Negocierii; Managementul Afacerii Imobiliare;

 

·      Modul 2: 29-30 Octombrie 2022: Evaluarea Proprietatilor Imobiliare; Curs general de constructii; Marketingul Serviciilor Imobilare; Utilizarea CRM-ului imobiliar;

 

·      Modul 3: 26-27 Noiembrie 2022 - Noţiuni Juridice. Legislatie si Notariat. Publicitate si Cadastru Imobiliar.

 

·      Modul 4: 17-18 Decembrie 2022- Etica Agentului imobiliar/Codul Etic; Creditarea şi Asigurarea sectorului imobiliar; Notiuni de Contabilitate; Notiuni de Engleză - Aptitudini de comunicare.

 

EXAMEN FINAL pe 27 ianuarie cu Gala de Decernare a Diplomelor de Participare si a Diplomelor eliberate de catre Asociatia CPI.

 

MasterMind-urile dintre cele 4 module vor fi in urmatoarele date:

·      MM 1: Joi 13 octombrie 2022, orele 09.30

 

·      MM 2: Joi 10 Noiembrie 2022, orele 09.30

 

·      MM 3: Joi 08 Decembrie 2022, orele 09.30

 

·      MM 4: Joi 19 Ianuarie 2023, orele 09.30

 

Dupa ultimul modul vom incepe Provocarea de 30 de zile - Pro30, perioada în care veti reusi sa schimbati pattern-urile vechi şi veti descoperi noi tipare care va vor schimba cu adevărat viaţa.

Iar eu şi echipa mea vom fi acolo pentru tine.

Rezervă-ti acum un loc!

http://www.acpi.ro/cursuri-de-calificare-agenti-imobiliari.html

(mai sunt 14 locuri disponibile) 

 

Cam atât pentru azi, weekend placut si…

 

Entuziasm,
Florin

PS. Ah, era sa uit, daca ai intrebari, eu sunt aici. Scrie-mi si-ti voi raspunde