A mai ramas o zi pana la evenimentul imobiliar al anului- TNI, 10-12 septembrie 2021

 

 

Doar o zi ne mai desparte de cel mai important eveniment imobiliar al anului, la care Asociaţia Naţională a Agenţilor imobiliari din Romania – UNAI , participă cu stand pentru promovarea serviciilor prestate către membrii asociației.

UNAI este reprezentantul Asociatiei Europene a Profesiilor Imobiliare – CEPI în România, care contribuie încă din 1990 la reglementarea domeniului imobiliar și uniformizarea standardelor de bună practică în imobiliare la nivel european, Asociaţia Naţională a Agenţilor imobiliari din România – UNAI fiind membru CEPI încă din 2003.

Această participare la TNI – Târgul Național Imobiliar, 10-12 septembrie 2021, a fost posibilă cu sprijinul partenerului nostru oficial SC Real Invest SRL ca și sponsor.

SC Real Invest SRL este producător de materiale de termoizolație de ultimă generație, materiale ecologice care contribuie la creșterea performanței energetice a clădirilor.

Mulțumim mult partenerului nostru pentru sprijinul acordat asociației noastre, nu numai acum ci și la toate evenimentele și conferințele la care asociația noastră participă. Pe această cale îi asigurăm și pe viitor de întreaga noastră disponibilitate.

Echipa UNAI