Ȋn calitate de expozant, UNAI participă la Targul Național Imobiliar TNI, 10-12 septembrie 2021

 

 Târgul Național Imobiliar - TNI, cel mai mare si asteptat eveniment imobiliar al anului, cu o tradiţie de peste 16 ani va avea loc ȋn perioada 10-12 septembrie 2021, la Palatul Parlamentului si timp de 3 zile va reuni la un loc, actori importanti ai pieţei imobiliare de la agenţii imobiliare, dezvoltatori imobiliari la instituţii financiar-bancare, instituţii de asigurări, asociații profesionale şi investitori strategici și instituționali,

Asociatia Naţională a Agenţilor imobiliari din Romania - UNAI va participa la Târgul Național Imobiliar – TNI, ȋn calitate de expozant. Ȋncă din anul 2007, UNAI este prezentă la evenimentele organizate de TNI.

UNAI este o organizatie cu caracter profesional, membrii săi fiind persoane individuale si persoane juridice implicate în prestarea de servicii imobiliare profesionale care doresc să-și exercite profesia într-un mod legal și profesional. Prin instrumente de comunicare și integrare, UNAI creează condiții de colaborare profesională si încredere între profesioniști.

UNAI este membru cu drepturi depline inca din 2003 in organizatia C.E.P.I. – Asociatia Europeana a Profesiilor Imobiliare - asociatie cu sediul la Bruxelles, care din anul 1990, contribuie la dezvoltarea activităților profesioniștilor având în vedere interesele consumatorului si supraveghind etica profesională a agenților imobiliari.      

Pentru realizarea obiectivelor propuse prin Statut, Uniunea actioneaza in următoarele direcţii:

  • ü   Crearea unui mediu de afaceri ȋn domeniul imobiliar sigur şi profesional prin educatie continua.
  • ü  Protecţia şi informarea consumatorilor de servicii imobiliare pentru evitarea prejudiciilor rezultate din practice incorecte şi fraude ȋn tranzactiile imobiliare.
  • ü  Asigurarea unui sistem de evidenţă şi informare sigur, modern şi eficient pentru verificarea bonităţii firmelor ce activează ȋn acest domeniu.

 Evenimentul este organizat având ȋn vedere respectarea tuturor măsurilor legale cu privire la combaterea şi stoparea răspândirii Covid-19.

 

Haideti la evenimentul anului in imobiliare! Ne revedem acolo, cât de curând!

 Echipa, UNAI!