Seminar On-line LIVE 09/03 - CODUL ETIC al Agentului Imobiliar Profesionist

Este primul curs al Codului Etic tinut on-line atat pentru cei care sunt membrii existenti, cat si pentru cei interesati sa devina membri.

 

De ce? 

 

Una din valorile cele mai importante in activitatea unui agent imobiliar este integritatea. Etica este un aspect foarte important, atat in cadrul vietii profesionale, cat si in viata personala. Fiind bine informat cu privire la Codul Etic, ai sansa de a actiona intotdeauna intr-un mod corespunzator. Mai mult, aderarea la un Cod Etic contribuie la revitalizarea si uniformizarea principiilor de baza ale domeniului imobiliar prin agenti educati, asumati si “FairPlay”.

 

Codul Etic al UNAI-ului este formulat inca din 2003, de cand am aderat la CEPI - Asociatia Europeana a Profesiilor Imobiliare, dupa modelul recomandat de catre aceasta. CEPI are 27 de asociatii partenere din Europa si sustine cu tarie importanta educatiei in imobiliare si incurajeaza invatarea continua (LLL – LifeLong Learning), Codul Etic reprezentand chiar fundamentul acestui program de educatie si responsabilizare. Membrii UNAI si membrii aspiranti UNAI vor urma acest curs de instruire la aderarea la UNAI si, de asemenea, vor sustine si examenul cu privire la Codul Etic UNAI. 

 

Cu Cine?

 

Acest curs este tinut de Florin Popovici, activ in Piata Imobiliara din 2000, membru fondator   UNAI, Presedintele Interimar al Asociatiei si membru CEPI din 2003.

 

Cand? ~ 09/03/2021

 

In ce interval orar? ~ 09:00 – 12:00

 

Unde? ~ On-line pe Zoom, in clasa virtuala.  

 

Ce vei afla la acest Seminar: 

 

~ Cine este UNAI si CEPI

 

~ Cum functioneaza Asociatia

 

~ Codul Etic al Uniunii. Respectarea Codului de Practica

 

~ Ce inseamna Agent Imobiliar Acreditat?

 

~ Cui se adreseaza UNAI?

 

~ Care sunt Beneficiile Majore ale aderarii la UNAI?

 

~ Relatia de lucru cu Consumatorii de Servicii Imobiliare 

 

 

Atentie! Interesul pentru acest eveniment este in continua crestere, iar locurile sunt LIMITATE. Trimite-ne un e-mail la adresa office@unai.ro pentru a-ti rezerva locul ACUM!

 

Ne vedem la Seminar!