Ce se mai intampla in perioada urmatoare in Comunitate

 

Salut,

Si acum ce urmeaza? Suntem la mijlocul lunii februarie….

 

Intrebarea cel mai des intalnita in randul Comunitatii:

 

1.     Toti cei care ati facut Cursul de Specializare  “Agent  Power Launch” faceti parte din Comunitatea noastra si timp de o luna de zile veti putea participa la toate evenimentele pe care le organizam:

A.     In fiecare zi de miercuri dimineata, la orele 08.15, facem un atelier de imobiliare in care ne antrenam cum sa generam lead-urile si cum sa comunicam cu acestia.

B.     In ultima joi din fiecare luna va fi un webinar intitulat Serile Carierei in Imobiliare in care vom avea cate un invitat special

C.     In fiecare zi de marti vom avea un webinar cu tematica: Utilizarea CRM-ului in Imobiliare

 

NOTA: In fiecare zi de luni veti primi invitatia pe whats Up si va trebui sa ne trimiteti emailul vostru pentru a va inscrie la atelier.

 

2.     Pe data de 18 februarie, sambata, facem Modulul 3 de la Cursul de Calificare in profesia de agent imobiliar   “Real Estate MasterClass”

 

NOTA: Cei care s-au inscris recent ( dupa efectuarea primelor 2 module) vor primi inregistrarile anterioare de la cele 2 Module si Suportul de curs.

 

3.      In data de 17 martie, vineri, incepem  Proiectul Provocarea ”Pro 30”, care se afla la a 3-a editie si se va desfasura pe parcursul a 30 zile.

NOTA:

A.     Acest proiect este GRATUIT pentru cei inscrisi la cursul de calificare “Real Estate MasterClass”

B.     Cei care au absolvit Cursul de Specializare “Agent Power Launch” si vreau intr-adevar o schimbare in viata lor profesionala privitor la modul de lucru al agentului profesionist, se pot inscrie anuntandu-se pe grupul de whatsUp sau telefonic la numarul: 0744.539.539 – Alina Barbulescu. Costul este de 99 euro iar membrii CPI au o reducere de 20%! Numarul de locuri este limitat la 20 de participanti.

4.     In data de 04-05 Martie se va desfasura prima editie a cursului de Specializare in Reprezentarea Proprietarilor, curs acreditat ANC si bineinteles certificat de Asociatia Europeana a Profesiilor Imobiliare-CEPI.

5.     18-19 Martie este prima editie a cursului Managementul Agentiei Imobiliare-MAI. Va voi da detalii intr-un email separat.

6.     25-26 Martie este prima editie a cursului de Specializare in Negociere Imobiliara

 

In ultimii ani am alocat foarte mult timp pentru a ma educa pe partea antreprenoriala, sa fac ca proiectele incepute, nu putine, sa functioneze.

Voi scrie articole pe blogul comunitatii pe mai multe arii de interes, asta ca si o continuitate la dezvoltarea personala si profesionala despre care vorbesc inca din 2016…

Voi scrie pe cateva dintre  urmatoarele arii:

-        Productivitate – obiective, mindset, strategii, performanta

-        Persuasiune  - strategii de marketing, vanzari, comunicare

-        autocunoastere- metode prin care sa descoperi” cine esti” si “ cum functionezi”

 Pentru asta imi voi asuma un minim de 4 Newsletere/ luna, avand in vedere incarcatura programului si timpul necesar sa creez, sa fac research, sa scriu, sa rescriu...

Si ca sa le citesti, va trebui sa ramai abonat si sa interactionezi cu mine. Orice intrebare ai avea sau gand scris pe o bucata de hartie poate deveni, mai departe, un subiect, intr-un newsletter sau articol, care sa inspire pe altii.

 

Entuziasm,

Florin Popovici

 

 

 

PS 1: Acest Newsletter este pentru cei care fac parte din comunitatea noastra, dupa cum ziceam, cei din linia intai

PS 2: Chiar daca de fel sunt meticulos si disciplinat totusi atunci cand scriu ma ghidez dupa impulsul de moment. Asadar, am mai multe materiale in lucru, pe care le voi posta in perioada imediat urmatoare.

 

PS 3: Scrie-mi ce parere ai despre acest program, si-ti voi raspunde personal.