COMUNICAT Consiliul Superior UNAI

Consiliul Superior al U.N.A.I.-Romania s-a intrunit in Sedinta extraordinara, organizata in data de 11.11.2010, la sediul UNAI din Cluj.

Obiectivul acestei intrevederi a fost de a analiza activitatea filialelor Uniunii. S-a constatat ca datorita crizei imobiliare multe agentii s-au inchis  sau si-au restrans activitatea. In acest fel cotizatia membrilor catre Uniune a inregistrat o scadere accentuata ingreunand activitatea sediilor filialelor Uniunii ( plata chiriei, a utilitatilor, a telefoanelor, internet, etc).

Ca urmare a celor enumerate mai sus s-a luat hotararea reorganizarii Uniunii pe trei centre regionale principale si anume: Bucuresti, Cluj si Bacau, centre la care sa fie afiliate filialele existente din imediata apropiere.

Astfel, filialei Cluj ii sunt arondate filialele: Maramures, Sibiu, Timis si Baia Mare.

De filiala Bucuresti vor apartine filialele Constanta si Brasov, iar centrului regional din Bacau ii revin filialele de la Iasi si Galati.

Se are in vedere participarea activa a Uniunii alaturi de celelalte asociatii reprezentative la nivel national pentru promulgarea legii imobiliare. Aceasta vine ca urmare a aprobarii Standardului European Imobiliar SR EN 15733, standard pe care ASRO – Asociatia Romana de Standardizare din Romania, l-a implementat in Romania.