Clubul Profesionistilor in Imobiliare, 16 decembrie 2010, Bacau

UNAI Filiala Bacau si imobiliare.ro au placerea de a va invita la prima editie a Clubului Profesionistilor in Imobiliare Bacau. Evenimentul va avea loc in data de 16 Decembrie 2010, la orele 17.00, in Pasajul Revolutiei la Cardinal Caffe.
Clubul Profesionistilor in Imobiliare – CPI, ajuns la a 10-a editie in Bucuresti, datorita interesului starnit, se extinde si in provincie, fiind a doua manifestare de acest gen cu caracter regional/local.

Invitatul special va fi Sorin Horotan – Sales Manager imobiliare.ro si de asemenea un speaker exersat in subiectul “Profesionalismul in imobiliare” care va vorbi la aceasta reuniune despre identitatea pietei bacaoane, realitatile si tendintele “real estate” la nivel national.
Prin intermediul UNAI, CPI ofera ocazia tuturor agentilor ce activeaza pe piata imobiliara bacaoana, care considera ca au ceva de spus, sa poarte un dialog deschis cu invitatii serii, sa puna cat mai multe intrebari care sa primeasca raspuns.

Seara se va incheia festiv cu un bufet suedez care va intretine atmosfera de sarbatori de iarna pe care cu totii le asteptam.
Haideti sa incheiem socotelile pe 2010 impreuna !

Pentru inscrieri si detalii:
sediu UNAI-Bacau
Tel/fax: 0234.58 11 81
E-mail: office@imboiliaeromania.eu