Unim profesionistii in imobiliare din toata Europa - CEPI

      CEPI este o organizație europeană non-profit ai cărei membri sunt asociatiile imobiliare naționale cu sediul în Europa care reprezenta agenții imobiliari și administratorii de proprietăți din țările membre. 
 Unul dintre obiectivele principale ale organizatiei este creșterea standardelor profesionale în industria imobiliara, astfel încât afacerea să fie condusă de profesioniști calificați cu standarde etice ridicate.
 Cele 26 de asociații membre CEPI și 250.000 de persoane membre s-au reunit formand o rețea, un corp puternic de profesioniștii imobiliari europeni care au acces continuu la seminariile organizate de CEPI și conferințele internaționale. 
 Partenerii noștri instituționali recunosc că „CEPI contribuie la formarea și dezvoltarea unei piete imobiliare sănătoase in Europa ”(Dara Murphy, vicepreședinte PPE, 2019).
 De asemenea, CEPI are ca misiune crearea unui viitor mai bun și mai sigur pentru membri săi prin formarea unui consiliu reprezentativ unde se discuta și se dezbat problemele imobiliare europene cu care se confrunta țările membre, care sunt aduse la cunoștința, oficialilor din UE. 
Publicațiile CEPI, care sunt distribuite la peste 250.000 de profesioniști imobiliari din toată Europa și nu numai, contin informații utile, statistici, previziuni și analize diverse pentru a se asigura că membrii CEPI, sunt la curent cu afacerile imobiliare europene.
Prin intermediul social media și al aplicatiilor online, membrii CEPI dar și non-membrii CEPI pot urmări subiecte de actualitate prezentate în timp real și știri imobiliare europene.
 De asemenea, CEPI are o sectiune/ pagina dedicata fiecarui membru / partener pe site-ul său web.

Be inspired, be healthy!